Aktiviti Syarikat


LAWATAN KE LADANG KELULUT

Lawatan ke Nova Holistic Organic Trigona Farm

Nova Holistic Organic Trigona Farm (NHOTF) mengadakan Program Lawatan ke Ladang Ternakan Lebah Kelulut untuk para peserta mengetahui lebih lanjut mengenai lebah Kelulut, cara pemeliharaan dan cara kutipan hasil (madu kelulut).


PERKONGSIAN PELUANG PERNIAGAAN

Perkongian Peluang Perniagaan di Nova Babylon Sdn Bhd

Nova Babylon Sdn Bhd terlibat secara langsung dalam projek ternakan, perkilangan dan pemasaran hasil hiliran Lebah Kelulut (trigona). Menawarkan usaha sama antara syarikat dengan pengedar untuk mencipta aset dan pendapatan pasif berterusan dan berganda dari tahun ke tahun. Syarikat akan menerangkan cara untuk menjana pendapatan sampingan dengan menceburi projek usahasama kelulut (Trigona). Kini anda berpeluang untuk menceburkan diri, memulakan perniagaan dan bersama-sama kami mencapai kejayaan.


PENGHASILAN PRODUK

Penghasilan Produk di Anugerah Alam Manufacturing Sdn Bhd

Di kilang (Anugerah Alam Manufacturing Sdn Bhd) akan membuat proses pembotolan bagi memudahkan para pekerja setelah mengutip hasil dari ladang. Kilang pakar dalam menghasilkan produk kesihatan yang berasaskan herba, makanan sunnah & sarang burung walit. Setiap produk yang dihasilkan di kilang sentiasa dijaga kualitinya bagi menghasilkan produk yang halal, bersih dan bermutu.