Birliva

RM 90.00 SM | RM 95.00 SS *Harga termasuk GST

Diformulasi dengan kolegen marin dan diperkaya dengan madu kelulut

BV :
20 BV
Isipadu :
375 ml
Kategori :
Sarang Burung Walit
KANDUNGAN

Air R.O, Sarang Burung Walit, Kolagen Marin, Ekstrak Akar Lalang (Impreta Cylindrical), Pati Pisang, Madu , Gula Batu, dan VitaminC


Sarang Burung Walit
Memberikan kecantikan luaran dan dalaman. Terdapat glikoprotein yang mengantikan sel rosak dan menggandakan sel sel baik.
Kolagen Marin
Melaraskan berat badan dan hormon, mencantikkan dan menegangkan kulit serta payudara, memulihkan sel-sel kulit mati, mampu membantu meningkatkan metabolisma badan serta memberi keanjalan kulit, meremajakan semula kulit, melicinkan dan memutihkan kulit
Madu
Meningkatkan kadar sarapan kalsium dalam badan, dapat meningkatkan hemoglobin dan mencegah dari serangan Anemia, kegunaan madu secara luaran juga dapat mempercepatkan lagi proses penyembuhan dan sumber utama vitamin dan mineral.

Kajian perubatan Cina di Beijing - Merupakan agen pemutihan kulit dan kesihatan mata.

Bagi penghidap asma - merupakan agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru.

Zat kolagen yang melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan.

Dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga merupakan nutrisi bagi paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.

Pengambilan semasa kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan anak.

Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.

Untuk golongan tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang, serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.

Untuk kanak-kanak, dapat memperkuatkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru. Menggalakkan perkembangan otak serta menguatkan daya ingatan.

Merupakan makanan yang amat baik kepada para perokok, serta dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin untuk mencegah serangan barah ( cancer ).

    Minum satu sudu pada waktu pagi dan malam bersama segelas air

    *Gunakan sudu selain sudu logam